• Prijava

Pravila i uputstva za učešće na portalu MaNemoj.com

 1. MaNemoj.com nije odgovoran ni u kom slučaju za sadržaj poruka, datoteka i linkova koje su korisnici postavili na sajt.
 2. Ne postavljati iste poruke / tem / linkove, koristite pretragu ako možda sličan sadržaj već postoji.
 3. Ne vredjati druge korisnike portala. Svako ima pravo na svoje mišljenje; ako se ne slažete sa njime izrazite to argumentovano.
 4. Ne koristite psovke - primreni izrazi su oni koji bi se usudila da kaže i njegova majka.
 5. Registracija korisničkom imena na sajtu www.manemoj.com je trajna. Brisanje ili odstranjenje korisničkog imena ne može.
 6. Korisničko ime je tako kako ste ga izabrali pri registraciji. Naknadne izmene nisu moguće.
 7. Registrovani korisnik ne može tražiti brisanje svojih komentara, poruka i drugih priloženih sadržaja.
 8. Ako ucestvujete u me™,možete koristiti samo svoju sliku, koja se poklapa sa ostalim stavkama u pravilniku. Takodje morate biti ta osoba koja je na slici
 9. Aktivnosti moderatoradministratori nisu predmet rasprave u forumu , komentarima ili u sobi za ćaskanje. Sva pitanja u vezi odredbe portala ili izbrisane, zaključene teme, pošaljite na privatnu ili službenu e-mail adresu.
 10. Oglašavanje komercijalnih usluga,robe i web stranice u porukama, forumu u sobi za ćaskanje, nije dozvoljeno bez predhodne saglasnosti administratora. Takodje je zabranjeno postavljanje linkova ka korisničkim sajtovima a odnosi se na posetioce sajta www.manemoj.com. strogo je zabranjeno da se objavi nelegalan sofver, serijski brojevi softverskih paketa, datoteka, licenci, pornografija.
 11. Strogo je zabranjeno da se koristi govor mržnje. Redovno radimo sa agencijama za sprovednje zakona i u slučaju govora mržnje obezbedjujemo sve potrebne podatke koji su im nepohodni da gone počinioca.
 12. Administrator i modelator može da dodati veze bez objašnjenja.
 13. Spam nije dozvoljen. Kršenjem ovog pravila korisnik neće moći da koristi portal. U koliko nastavi kršenje pravila portala i pod drugim korisničkim imenom, sledi uskraćivanje pristupa korisničke IP adrese i prijave ogranima reda,prijavljivanje za sprovodjenje zakona i prekršioca internet provajdera.administratori i moderatori linkova mogu dodate linkove bez obrazloženja odbiti.
 14. Manemoj.com zadržava pravo da zaduženi urednici (administratori, moderatori) po svojoj savesti urede/izbrišu sve objavljene poruke.
 15. Manemoj.com za sebe zadržava pravo da zaduženi urednici (moderatori, administratori) mogu po svojoj savesti zbog nepoštovanja pravila isključe korisnika i zabrane mu daljnju upotrebu portala..
 16. Administratori i moderatori ne moraju objašnjavati koja su pravila kršena da je korisnik isključen.
 17. Poštujte srpski pravpis koliko ste u mogućnosti i imajte na umu da portal posećuju stanovnici cele Srbije.
 18. Za korisnika koji se registrovao se smatra da je upoznat sa pravilima portala i da ih je spreman poštovati.